Sirenas de la Loba brengen hemel en aarde samen met hun liederen van het leven door de diverse culturen heen. Zij creëren nieuwe ruimtes met hun stemmen in traditionele songs, improvisaties, eigen liederen en inspriraties uit de natuur. Soms ruw en rauw, dan weer zacht en teder. Soms heel harmonieus dan weer schurend en weerbarstig, in en out of the box dus. Bovenal lekker organisch, wild en vrouwelijk. Een unieke combinatie van schijnbare tegenstellingen.

Sirenas de la Loba zijn drie inspirerende vrouwen die, ieder op haar eigen manier, creatief en scheppend in het leven staan. In 2017 traden zij voor de eerste keer op tijdens het Loreleifestival en het was direct een succes.

Nu, bijna 4 jaar later, zingen zij vooral hun eigen zelfgeschreven liederen, een mix uit verschillende wereldmuziekstijlen, songs die balsem zijn voor de ziel.

Janina Stopperka is in haar gewone leven moeder van twee zoons en verdient haar dagelijkse kost als zing!-coach. Op haar eigen stekkie “Zangwerkplaats Enschede” helpt zij mensen om muziek te gebruiken om gelukkig te worden. Meer informatie vindt je op www.zangwerkplaats-enschede.nl